Välj en sida

SWB profilsortiment – OUTLET

SWBs profilsortiment innehåller kvalitetsprodukter från kända varumärken som till exempel Bucas, Ariat och Eskadron. Det finns produkter till både dig och din häst. Just nu tömmer vi våra lager och du har därför chansen att köpa från vår shop till riktigt bra priser. Du beställer genom att skicka ett mail till info@swb.org med vilka produkter du vill beställa och vilken adress vi ska skicka det till.

Ange även ett telefonnummer vi kan nå dig på. Betalning sker via faktura som samskickas med dina produkter. Frakt tillkommer och eventuell returfrakt betalas av köparen. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Vi skickar produkter en gång i veckan (torsdagar).

Frakt: 99 kr inkl. moms.

Produkter

Följande produkter finns till ryttare:

Visartröja

Marinblå visartröja i ull med SWB-logga på vänster bröst.

Finns i storlek 42 – 46. Storlek 36, 38 & 40 slutsåld!

Pris: 250 kr inkl. moms

ARIAT väst

Snygg figurnära väst i marinblått från Ariat.

 

Finns i L.

Pris: 350 kr inkl. moms

ARIAT Piké

Snygga, aningen figursydda pikétröjor från Ariat i vitt eller ljusblått.

Vit finns i storlekarna XS – XL

Ljusblå XS, S, L och XL

Pris: 250 kr inkl. moms

Handskar

Marinblå handskar i smidig och skön modell.

 

 

 

 

Finns i storlek 6,5. Små i storlekarna. Rekommenderas att gå upp en storlek.

Pris: 100 kr inkl. moms

Keps

Mainblå med SWB-logga broderad framtill. One size. Pris: 80 kr inkl. moms

 

Följande produkter finns till häst:

BUCAS ridtäcke

Vind- och vattentätt ridtäcke som fästs framför sadeln. Ligger väldigt bra även vid blåsiga ridturer. Finns i storlek 155 cm.

Pris: 500 kr

BUCAS Select Quilt

Bucas Select Quilt kan användas både som ett stalltäcke för sig självt eller som ett undertäcke i kombination med Select Turnout utegångstäcke. Täcket har färdiga fästpunkter för kombination med Select Turnout och tillhörande halsdel som kan köpas separat. 150 g fyllning.

Finns i storlekarna 145 och 155

Pris: 600 kr inkl. moms


OBS! Endast det undre av täckena på bilden ingår i priset!

BUCAS Select Turnout

Bucas Select-täcken ger oslagbar flexibilitet. Select Turnout-täcket är ett utetäcke som kan användas som regntäcke eller kombineras med valfritt Select Quilt-täcke. Täcket har andasfunktion och är vattentät Täcket har en utsida i 1200D och Silk-Feel-foder samt komfortbogknäppning med täckta spännen, extra rem och bogveck för rörelsefrihet.100 g fyllning.

Finns i storlekarna 145 och 155

Pris: 850 kr inkl. moms


OBS! Endast det övre av täckena på bilden ingår i priset!

BUCAS Turnout Light

Turnout-täcke från Bucas. Detta är ett lika välgjort täcke som övriga Bucas-produkter, med ett vattentätt, något tunnare yttermaterial som i övrigt har samtliga funktioner. Det har dubbla bogveck, kryssgjordar och benremmar samt fäste av kardborre för ett halstäcke (ingår ej,  köpas till). 50 g fyllning.

Finns i storlek 155

Pris: 750 kr inkl. moms

BUCAS Hals

Halsen är som täcket vattentätt med andasfunktion och sätts enkelt fast med kardborrfästen i täcket och har två rejäla spännen under halsen. Halstäcket kan användas på alla nya modeller från Bucas och året runt då halsen är ofodrad.

Pris: 300 kr inkl. moms

BUCAS Schabrak dressyr

Bucas Max-schabraket är även försett med antibakteriella Stay-Dry-textil. Detta lager hjälper till att avlägsna svett och fukt från hästens rygg för en komfortabel passform. Det antibakteriella fodret hjälper till att hålla schabraket fräscht.

Storlek Full
Pris: 400 kr inkl. moms

faperplace.com