fbpx

Är du en strukturerad, lösningsorienterad och noggrann person som trivs i en administrativ roll? På uppdrag av Jordbruksverket uppdaterar och administrerar SWB stamboken för varmblodiga ridhästar. I uppdraget ingår bland annat att utfärda hästpass, tilläggsregistrera importerade hästar och registrera ägarbyten på hästar som ingår i stamboken. Vi söker nu dig som vill bli en del av SWB och förstärka vårt registreringsteam på Flyinge!

I tjänsten ingår bland annat att registrera hästägarbyten, utfärda pass, ta hand om och svara på kunders frågor samt vanligt förekommande kontorsuppgifter. Förutom att du har ett genuint häst- och avelsintresse och en positiv inställning fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper som noggrannhet, flexibilitet, kommunikationsförmåga och prestigelöshet. Att du är självgående och har en hög servicenivå ser vi som en självklarhet.

Vi är en liten, tight personalstyrka och för att trivas hos oss krävs det att du är öppen för både stora och små arbetsuppgifter. I samband med SWBs evenemang och aktiviteter förväntas du hjälpa till och vara en frisk fläkt som inte tvekar att ta i där det behövs.

För att du ska trivas i tjänsten vill vi att du uppfyller följande:

  • God kunskap och stort engagemang för ridsport och avel genom eget intresse
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och i förekommande fall på engelska
  • Tidigare erfarenhet av kundservice per telefon och mejl är meriterande
  • Ideellt engagemang i Ung SWB eller regional förening är meriterande.

Tjänsten är en ettårig projektanställning på 100% med möjlighet till förlängning. Arbetsplatsen är SWBs kontor på Flyinge Kungsgård, tjänstens utformning gör det inte möjligt att arbeta hemifrån. Tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV med referenser senast 9 mars. Ansökan mailas till Josefine Tinglöf, josefine.tinglof@swb.org. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av Josefine, josefine.tinglof@swb.org, 046 – 646 48 eller Cecilia Turesson, 046-646 50, cecilia.turesson@swb.org.