fbpx

Agria Djurförsäkring är stolt huvudsponsor till SWB med ett starkt samarbete i arbetet för hållbara hästar. I samarbetet läggs mycket fokus på att ge tillbaka till försäkringstagare och medlemmar genom utökad kunskap, till exempel via intressanta seminarier och föreläsningar.

– SWB är en stark aktör som hela tiden arbetar med att lyfta fram fördelarna med en svenskfödd häst, där en stark faktor är hästens hållbarhet. Hållbarhet är ett viktigt ämne som vi arbetar med även på Agria, bland annat genom vårt projekt #stoppahältan. Just därför känns samarbetet mellan Agria och SWB som en självklarhet där vi hoppas att vi kan fortsätta sprida kunskap och att lyfta fram de svenskfödda hästarnas starka fördelar, säger Mikael Theorén, Affärsområdeschef häst & lantbruk på Agria Djurförsäkring.

– Vi är väldigt nöjda över att kunna utöka vårt samarbete med Agria och kunna erbjuda alla våra medlemmar 10 % rabatt på sina hästförsäkringar, säger SWBs VD Helén Uddefors. Vi har ett långsiktigt samarbete med stort fokus på hälsa och hållbarhet och det känns väldigt bra att våra medlemmar ges möjlighet till fördelaktiga försäkringslösningar för sina hästar.

Agria Djurförsäkring är specialistbolaget inom djurförsäkring och gröda med många starka fördelar, till exempel ingår alltid ersättning för receptbelagda läkemedel och veterinärens resor och inget extra tillägg för buköppning behövs. De hjälper dig att skräddarsy din försäkring, och som medlem i SWB och kund hos Agria Djurförsäkring får du 10 % rabatt på din hästförsäkring.

Inte medlem i SWB ännu? Du löser ditt medlemskap enkelt och smidigt HÄR.

Mer information om Agrias hästförsäkringar hittar du HÄR.

Foto: Anette Sånesson