fbpx

Vi har fått rapporter om att vissa användare har problem med vissa hästar eller funktioner på nya BLUP.se. För att kunna spåra och åtgärda problemen behöver vi er feedback! Hör gärna av er till oss direkt via mail, och berätta mer om problemen, vilka hästar det gäller, hade ni bokmärken inlagda på den hästen, vilken webläsare ni använt osv. På så sätt kan datafirman vi samarbetar med spåra och åtgärda problemet.

Att inte hela namn/nummer syns har att göra med något som heter responsivitet. Datafirman vi samarbetar med jobbar på det. Det ska även fixa så att sidan blir lättare att se i mobilen. Länkarna från Språngrulla till BLUP.se ska fungera nu. Har du fortfarande problem med dem beror det oftast på att din dator sparat länken i sitt så kallade cashminne. Det kan vara svårt att åtgärda själv, då det finns en funktion i Språngrulla som motverkar det. För att helt komma tillrätta med problemet behöver det göras en driftsättning av nya versionen av Språngrulla för att gamla cashningar ska försvinna, vilket kommer att ske inom kort.

Maila dina problem eller om du upptäckt något som verkar felaktigt direkt till Emma Thorén Hellsten emma.t.hellsten@swb.org eller Göran Smedberg goran.smedberg@swb.org.

Vi hoppas ni kan ha överseende med de här problemen och tackar för ert tålamod! Vi är mycket tacksamma för all feedback vi kan få på de här problemen!

Glad Påsk önskar SWB!