fbpx

2017 är förbi och vi kan summera det som ett framgångsrikt SWB-år. Betäckningarna går stadigt uppåt, vilket är fantastiskt roligt, och det blåser positiva vindar kring SWB runt om i landet. Vid förra årets bruksprov vaskades nya, spännande hingstar med intressanta blodslinjer fram som verkar ha fallit stoägarna i smaken och nästa års fölvisningar där vi får se resultatet kommer definitivt att bli något att se fram emot. Breeders Trophy med Elitfölauktionen blev återigen en succé, både sportsligt och med höga snittpriser på fölen. På de internationella tävlingsbanorna har SWB-hästar levererat toppresultat och under året har de tagit EM-medaljer i både hoppning, fälttävlan, dressyr och paradressyr. Internationella världsryttare letar oftare och oftare efter just svenska hästar och vi märker tydligt att framgång föder framgång.

Under 2018 kommer vi, för att bli ännu bättre, att lägga stort fokus på hälsa och hållbarhet. Den svenska vägen till framgång och utveckling av SWB-hästen är ett lagarbete där du är en viktig länk i kedjan för att vi ska lyckas. Vi hoppas att du vill vara en del av SWB och ser fram emot att se dig som medlem 2018. Ju fler vi är – desto starkare blir vi!

I slutat av 2017 lanserade vi ett nytt, mer användarvänligt medlemssystem. Du kan enkelt lösa ditt medlemskap genom att betala med kort och inom kort kommer det även att vara möjligt att betala via Swish eller via faktura.

 

 

Du vet väl att…

  • som PLUS-medlem i SWB har du 10% rabatt på alla dina hästförsäkringar hos Agria Djurförsäkring!
  • Evidensia bjuder PLUS-medlemmar på en rabattcheck på 600 kr och medlemmar på 300 kr som fritt kan användas i deras shop eller till veterinärvård!
  • HorseTelex ger alla medlemmar i SWB GRATIS inloggning till sin enorma resutatdatabas med ridsportresultat från alla världens hörn!
  • Back on Track ger alla SWBs medlemmar 15% rabatt på hela sitt sortiment!
  • Equipe Saddles ger alla SWBs medlemmar 15% rabatt på allt inom Equipe Accessoarer!
  • Skara Hästsport ger alla SWBs medlemmar 10% rabatt på hela sitt sortiment!
  • OC Equestrian ger alla SWBs medlemmar 15% rabatt på hela sitt sortiment!
  • Scandic Hotel ger dig upp till 25% rabatt på alla sina hotell!
  • Equitours arrangerar varje år en spännande hästresa med specialpris för medlemmar!
  • Som PLUS-medlem ger SWB dig GRATIS avelsrådgivning!

Mer information om medlemskap och ännu fler fina förmåner hittar du här!

En god fortsättning på det nya avelsåret!

Helén Uddefors

VD, SWB

På bilden: Zacramento (SWB) & Douglas Lindelöw vid EM i Göteborg där de var med i det svenska laget som tog silver. Foto: Roland Thunholm.