fbpx


2023 gjorde SWB sitt bästa Unghäst-VM i dressyr någonsin, här med BE Allex (SWB) och Jeanna Högberg.

SWB har sedan flera år samarbete med Equi Tours and More och i år erbjuds resa till Unghäst-VM i dressyr 2024 som går i Ermelo, Holland 6-9 september. Som medlem får du rabatt på resan! Följ med ett gäng trevliga ”dressyr-nördar” på en härlig resa till unghäst-VM. Här kan du prata häst, dressyr och annat som gör livet trevligt, så mycket du vill – alla lär ha samma intresse som du! Equi Tours trogna ciceron Lena Nyström delar med sig av all sin kunskap och kommer att ha mycket intressant att berätta under resans gång. Anneli Ståhlfors är återigen reseledare! 

Rabatt SWBs medlemmar
Aktiva medlemmar / Support medlemmar får 500 kr rabatt vid bokning senast den 30 april.
Plus-medlemmar får 800 kr rabatt på resan så länge det finns plats.
Du läser mer och bokar resa här.

Programmet i stora drag:
Fredag 6 september – Ankomst & välkomstmiddag Ankomst till Amsterdam på förmiddagen. När gruppen är samlad åker vi till vårt hotell i mysiga Harderwijk, en knapp timme öster om Amsterdam (och ca 25 min från tävlingsplatsen i Ermelo) Resten av dagen är fri att spendera på egen hand. För dig som vill, går det att åka till tävlingen i Ermelo på egen hand. På kvällen samlas vi för en gemensam middag på hotellet, lär känna varandra och samtalar om förväntningarna på kommande dagar. (tilläggsarrangemang)

Lördag 7 september – Unghäst-VM i dressyr Frukost på hotellet. Därefter transfer till tävlingarna på den holländska nationalanläggningen i Ermelo. På vägen dit pratar Lena Nyström om hur de svenska ekipagen ligger till inför tävlingarna och vilka som ligger i topp. Det pågår tävlingar med finaler i stort sett hela dagen. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte helt klart. Transfer tillbaka till hotellet efter dagens program är slut. På vägen till hotellet sammanfattar Lena Nyström dagen och höjdpunkterna. Fri kväll eller gemensam middag om intresse finns.

Söndag 8 september – Unghäst-VM i dressyr Frukost på hotellet och utcheckning. Transfer från hotellet till tävlingsplatsen. Detta är tävlingarnas sista dag då de sista finalerna med de allra bästa hästarna ska avgöras. Tävlingarnas tidsschema är ännu inte klara. Fri kväll i Hardenwijk, eller följ med på gemensam bokad restaurang för ”sista kvällen med gänget”

Måndag 9 september – Studiebesök & hemfärd Frukost på hotellet och utcheckning (väskorna tar vi med oss i bussen). Vi planerar ett sedvanligt, intressant studiebesök som avslutning på resan. I dagsläget är inte detaljerna klara, men vi har som första val att göra en ”favorit i repris” och besöka Stuteri Van Olst igen. Mer info kommer så snart detaljerna är klara. Transfer till flygplatsen för hemresa.