fbpx

Att skapa nya möjligheter för SWB-uppfödare att både sälja och köpa häst på ett bra och kvalitetssäkrat sätt är en alltid levande målsättning för SWB. Som ett led i detta är vi därför mycket glada att kunna presentera ett nytt samarbete mellan salusajten Hästlycka och tidningen Ridsport. Genom Hästlyckas tekniska lösning visas samtliga SWB-hästar till salu i ett flöde direkt på vår hemsida, vilket skapar en smidig och bra överblick för alla inblandade parter.

– Vi har sedan många år arbetat med tidningen Ridsport och det känns naturligt att koppla Hästlycka till detta, säger SWBs VD Helén Uddefors. Det är ett väldigt bra komplement till våra redan befintliga marknadsplatser för SWB-hästar, fortsätter hon.

Hästlycka har genomgått en ansiktslyftning och samtliga SWB-hästar är tydligt markerade och enkla att söka fram i flödet. Tillsammans med en länkning i annonserna till BLUP.se ges både köpare och säljare en mycket bra marknadsplattform att stå på.

– På Hästlycka har vi stort fokus på att det ska kännas tryggt och seriöst för alla inblandade parter och samarbetet med SWB och tidningen Ridsport känns som två självklara aktörer i det sammanhanget, konstaterar sajtens VD och ägare Alexander Lorentz. Det är otroligt spännande och vi ser en enorm utvecklingspotential i samarbetet.

Minst en sida i tidningen Ridsports fysiska upplaga kommer i varje nummer att vigas åt SWB-hästar, en nyhet vi tror kommer att vara väldigt uppskattad för tidningens läsare.

– Det känns verkligen jätteroligt att kunna ge våra läsare och prenumeranter ett ännu större mervärde genom vårt utökade samarbete, säger Susanne Tornberg, VD för Ridsport. Hästannonser i tidningen har efterfrågats och vi ser detta som ett perfekt tillfälle att lansera detta tillsammans med både SWB och Hästlycka.

Företag som är medlemmar i SWB erbjuds dessutom under 2020 ett kostnadsfritt företagskonto hos Hästlycka. Kontot ger en rad fördelar som bland annat obegränsat antal annonser, en egen butik som kan integreras på företagets befintliga hemsida och SWB-logotype i företagsprofilen. Företagsregister kommer att vara synliga hos både hos Hästlycka och Ridsport.

Salusidan med SWB-hästar hittar du HÄR.