fbpx

Coronapandepandemin och det nationella tavlingsstoppet har gjort att planen för GHS-klassen SWB Trophy i hoppning som i år skulle ha avgjorts i Billdal nu är ändrad och klassen flyttad till Gothenburg Summer Tour 19-23 juni i Fjärås Hoppryttares regi på Åbytravet.

– Det är alltid viktigt för oss att främja både de nationella ryttarna och de unga hästarna och bidra till utveckling och inspiration, det senaste året har ju varit mer utmanande än någonsin även på detta område. Därför känns det bra att vi nu har hittat en lösning så att de kvalade ekipagen som lagt tid och engagemang känner att de inte blir lämnade tomhänta efter vårens turbulens, kommenterar Gothenburg Horse Show’s tävlingsledare Tomas Torgersen, tillika Senior Advisor på SWB. Naturligtvis kan det fortfarande komma att förändras utefter de restriktioner som råder, men i nuläget är det såhär vi ser att finalen kan genomföras. Vi är väldigt glada och tacksamma för att Fjärås Hoppryttare ställer upp och hjälper oss med planering och genomförande av SWB Trophy.

För mer information, kontakta Tomas Torgersen, tävlingsledare Gothenburg Horse Show på 0761-96 83 23 eller tomas.torgersen@ellberga.com.

Information om SWB Trophy

Novak (SWB), en av de kvalade 5-åringarna (nu 6 år) i hoppningens SWB Trophy. Här med testryttaren Jeroen Dubbeldam. Foto: Roland Thunholm