fbpx


Annika Johansson och Magnus Lindberg, grundare och ägare för Horsepartner Sweden AB. Foto: Horsepartner Sweden AB

SWB Elite Foal Auctions har en lång historia och anordnades första gången 2007 som ett initiativ från SWB med målet att lyfta fram och främja välstammade föl inom svensk varmblodsavel. Genom åren har auktionen utvecklats till ett av de mest prestigefyllda evenemangen inom svensk avel och lockar köpare från hela världen. Auktionen har blivit en viktig plattform för uppfödare och köpare att knyta kontakter och för att sätta strålkastarljuset på några av Sveriges många duktiga uppfödare.

I år firas den 17:e upplagan av SWB Elite Foal Auctions på Flyinge Kungsgård under SWB Equestrian Weeks med Breeders Trophy och traditionen av att erbjuda exceptionella föl fortsätter att vara en stark drivkraft bakom evenemanget.

-Detta är ett fantastiskt tillfälle för oss på Horsepartner att visa upp vårt engagemang för svensk varmblodsavel och framtidens talanger inom svensk ridsport, säger Annika och Magnus, grundare och ägare för Horsepartner Sweden AB.

-Vi är på oerhört glada över detta samarbete och ser fram emot att tillsammans med Horsepartner skapa en minnesvärd och inspirerande auktion för säljare, uppfödare, publik och inte minst blivande ägare, säger Helén Uddefors, SWBs vd.

SWB Elite Foal Auction går av stapeln fredag 27 september kl 19:00 med gångartsföl och fredag 4 oktober kl 19.00 med hoppföl.
Det går bra att buda på plats på Flyinge kungsgård samt online.
Auktionerna sänds via ClipMyHorse.TV.
Se de uttagna fölen här.
Registrera dig för bud här.