fbpx

SWB presenterar ytterligare en ny samarbetspartner med rabatter och förmåner för sina Plus-medlemmar, nämligen Horsepartner.
Horsepartner Sweden AB har sin utgångspunkt i Laholm, Halland och är en av Sveriges ledande leverantörer av B-kortsbilar för häst. De assisterar hundratals kunder varje år med att hitta den perfekta transportlösningen för just deras  hästar.

Horsepartner erbjuder ett brett utbud av transportalternativ, inklusive nya skräddarsydda hästlastbilar men även begagnade fordon och hästsläp. Hos Horsepartner är det enkelt att hitta den optimala lösningen för dina behov, med möjlighet till både inbyten och olika finansieringsalternativ såsom avbetalning och företagsleasing. Horsepartners erfarenhet och expertis möjliggör skapandet av skräddarsydda hästlastbilar som inte bara uppfyller utan också överträffar sina kunders förväntningar. De strävar ständigt efter att förbättra och förädla sina fordon för att erbjuda marknadens säkraste, mest praktiska och hästvänliga transportalternativ.

Horsepartner är även dedikerade uppfödare av SWB-hästar sedan flera år i både hoppning och dressyr, där flera av fölen har blivit uttagna till SWBs Elitfölauktioner.

Som Plus-medlem i SWB erbjuds du exklusiva förmåner hos Horsepartner:
– Vid köp av en ny B-kortsbil erhåller du en rabatt på 20 000 kr inklusive moms samt vinterdäck.
– För begagnade fordon ingår vinterdäck.
– Du erbjuds dessutom möjligheten att pryda din bil med SWBs logotyp, för att ytterligare anpassa den till din smak och stil.

Ange ditt medlemsnummer i SWB vid kontakt och köp.

Inspiration och information:
Besök www.horsepartner.se eller Instagram och Facebook @horsepartner.se
För frågor ring: 0430-686767 eller mejla info@horsepartner.se