fbpx

personalbild

Ellinor är en häst- och musikintresserad bohusläning och nybliven veckopendlare till oss på Flyinge Kungsgård. Musik, hästar och resor har alltid fått slåss om utrymmet och förutom att vara utbildad digital kommunikatör och hästskötare spelar hon också bas i rockbandet Electric Hydra. Tidigare har hon jobbat med marknadsföring i olika former på Stampen Media och på Westside Music Sweden.

Hur startade ditt intresse för just SWB?
Jag har alltid hållit på med hästar på det ena eller andra sättet, men intresset för SWB kom i och med Coronapandemin och att verkligen ALLT på resande- & musikfronten ställdes in. Jag tyckte det var oerhört tråkigt att inte ha något att se fram emot och fick möjligheten att ”låna en mage” på ett sto som min härliga stallägare ägde. Så förra året föddes ett stoföl efter Canterbury – Romantic Star. Vi anmälde oss till SWBs Väst fölvisning och kvalade in till riksfölchampionatet på Strömsholm. Väl där kom vi vidare till finalen för hoppfölen! Allt det där gav mig blodad tand och i år väntas ett föl efter Cannobio – Mermus R vilket ska bli himla spännande att få se utfallet på. Att få möjlighet att jobba på SWB och lära mig ännu mer om avel och smatidigt jobba med kommunikation och marknadsföring är verkligen det bästa av två världar!

Ellinor kommer vara på plats under Bruksprovet på Ridskolan Strömsholm 28 feb – 5 mars och ha hand om att uppdatera våra sociala medier under veckan.