fbpx

Agria är Nordens mest valda djurförsäkringsbolag och som ägs av sina kunder. Med deras 130-åriga historia har Agria gedigen erfarenhet och specialistkunskap om hästar – Agria finns här för att ge dig och dina djur trygghet i vardagen. SWB är otroligt glada över att tillsammans med vår huvudpartner Agria kunna erbjuda våra medlemmar hela 25% rabatt när du tecknar hästförsäkring hos Agria.

Varför ska du välja Agria Djurförsäkring?
Vi finns där du finns. Agrias ombud är djurmänniskor och har stor kunskap om både hästar och försäkring. De finns på plats från norr till söder och är alltid tillgängliga när du behöver hjälp.

Professionell och snabb skadereglering. På skadeavdelningen arbetar hästmänniskor med lång erfarenhet – Agria är stolta över att de flesta av deras kunders skador regleras inom 24 timmar.

Agria Vårdguide. Via Agrias app erbjudes du kostnadsfri, digital veterinärrådgivning för alla djur försäkrade i Agria – året om och dygnet runt.

Vill du veta mer?
Hitta ditt lokala ombud på Agria Djurförsäkring här eller ring Agrias kundcenter på 0775-88 88 88 så hjälper de dig. Erbjudandet gäller till 30 juni 2023 och endast på nyteckning.
Är du inte SWB-medlem ännu? Det blir du här.