fbpx

Med ett gediget program och intressanta hästar är det många som frågar efter biljetter till SWB Equestrian Weeks. 300 biljetter per dag kommer släppas och för den som inte har möjlighet att vara på plats kommer allt sändas via webben.

-Som rådande regler ser ut kan vi ha 300 personer i publiken idag. Det är förstås betydligt färre än vad som brukar vara på plats men vi är glada att kunna visa hela SWB Equestrian Weeks at Flyinge på webb-TV, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare.

Programmet som innehåller alltifrån testridningar med Cathrine Dufour och Jeroen Dubbeldam, finalerna i Breeders Trophy och de nya klasserna SWB Riders Cup tror man kommer locka många tittare.

-Det positiva med den här pandemin är att vi fått full fart på den digitala utvecklingen. Vi vet att många av våra uppfödare har fullt upp med hästar hemma och därmed svårt att ta sig till tävlingar – särskilt om det är en bit att åka. Då finns det numera goda möjligheter att slå på TV:n och se allt från soffan med bra ljud och bild, säger Tomas Torgersen.

Equisport är som vanligt kanalen som sänder och även i år kommer kostnadsmodellen att vara Pay per View.

  • Biljettintäkterna är vanligtvis en viktig intäktskälla för oss, därför behöver vi ta ut en liten summa för att kunna kompensera, säger Tomas Torgersen.

Biljettförsäljningen öppnar den 1 september kl 16.00.

Biljetter till dressyrveckan hittar du HÄR.

Biljetter till hoppveckan hittar du HÄR.

 

Foto: Roland Thunholm