fbpx

Blup.se har fått ett ansiktslyft och har nu två nya funktioner, tillgängliga för dig som är PLUS-medlem i SWB.
– Vi har velat ge blup.se ett ansiktslyft länge och genom projektpengar från HNS har vi nu kunnat gå i mål med projektet, meddelar Josefine Tinglöf, projektansvarig på SWB tillsammans med IT-ansvarige Christoffer Syldevik.
– De nya funktionerna hoppas vi kan vara till nytta för våra uppfödare och hästägare, fortsätter hon.

Med nästan en miljon besök i månaden är blup.se en verkligt populär sida med stor synlighet och räckvidd. En verkligt bra säljkanal för uppfödare och hästägare.
– Vi vill kunna utveckla blup.se löpande, exempelvis att köp- och sälj-avtal finns tillgängliga där med mera, berättar Christoffer Syldevik.

Prova parning av hästar
En av de nya funktionerna är att du kan testpara ett sto och hingst för att se en eventuell avkommas härstamning, avelsindex och linjära beskrivning.
För att en avkommas avelsindex och linjära beskrivning ska visas behöver både stoet och hingsten ha avelsindex på blup.se Avelsindexet är en simulering och visar båda föräldrarnas avelsindex delat med två. För att få tillgång till tjänsten behöver du vara PLUS-medlem i SWB.

Lägg upp din häst till försäljning
En annan nyhet på uppdaterade blup.se är att du kan lägga upp din häst till försäljning. Enkelt och smidigt genom några få steg, därefter ligger annonsen synlig i 30 dagar, därefter behöver du förnya den. Du kan enkelt dela annonsen via dina sociala plattformar eller mejl genom att länka till sidan på blup.se

Bli PLUS-medlem idag
Blir du PLUS-medlem från och med november och framåt gäller ditt medlemskap för hela 2024. Du kan också enkelt uppdatera ditt medlemskap från AKTIV-medlem i SWB till PLUS-medlem för att få tillgång till tjänsterna.
Som PLUS-medlem i SWB får du tillgång till en rad andra rabatter från samarbetspartners, specialerbjudanden och VIP-evenemang under året. Du får också rabatt på registrering av föl, visning av föl med mera. SWB kommer också inom kort presentera en rad nya samarbetspartners för dig som PLUS-medlem. Du tecknar eller förnyar ditt medlemskap här.