fbpx


SWB Elite Foal Auctions arrangeras i år för 17:e året i rad. I år satsar SWB på att höja upplevelsen under hela tävlingen för både publik och deltagare. Foto: Michaela Swärd/SWB

Inför årets upplaga av SWB Equestrian Weeks har SWB satsat på att höja upplevelsen för både publik och deltagare. Med spännande nyheter och förbättringar ser vi fram emot att erbjuda ett evenemang bättre än någonsin!

För att skapa en ännu mer inbjudande och dynamisk tävlingsmiljö har bland annat ett ansiktslyft av arenan gjorts. Arenan har fått en ny, fräsch design som förstärker upplevelsen för både ryttare och publik. I år erbjuder man också en förbättrad ljud- och ljusupplevelse. Genom ny, förbättrad ljudteknik säkerställer vi att alla hör speakerkommentarer och musik oavsett var du befinner dig på arenan. Dessutom har det investerats i en mer avancerad ljussättning vilket förhoppningsvis kommer skapa en mer engagerande atmosfär under tävlingsveckorna.
-Vi ser det som en långsiktig satsning för våra uppfödare, hästägare, deltagare och publik säger Josefine Tinglöf, ekonomiansvarig på SWB.

VIP-området utökas till en del av kortsidan av arenan där de som köper VIP-biljetter får en exklusiv överblick och kan följa tävlingarna från första parkett. En härlig möjlighet att kombinera passionen för hästsport med avkoppling och socialt umgänge i en trevlig miljö!
-Inför detta år har vi tagit hjälp av erfarna kocken och konceptutvecklaren Peter Brunkestam, som i samarbete med restaurangen på Flyinge kommer att utveckla upplevelsen kring mat och dryck, berättar Michaela Swärd, Hospitality-ansvarig under evenemanget, vilket vi är väldigt glada över.


SWBs Michaela Swärd och Josefine Tinglöf är laddade inför årets vässade upplaga av SWB Equestrian Weeks på Flyinge. Foto: Anette Sånesson/SWB.

AJ Breeders Lounge är tillbaka och erbjuder ett program med spännande och lärorika inslag fredag till söndag båda veckorna under mässans öppettider och som har fri entré. Här bjuder SWB in till intervjuer, diskussioner och presentationer om allt från avel till unghästens utveckling. Moderator är Anna Nyström och publiken är varmt välkommen att ställa frågor. Det kommer också bjudas in till publika presskonferenser efter de båda testridningarna under lördagarna.
-Detta såg vi var oerhört populärt förra året och vi vill fortsätta engagera publiken med att kunna ställa frågor till ryttare av den här kalibern, säger Ellinor Andersson, Kommunikationsansvarig på SWB.
-Det blir en mötesplats för uppfödare, ryttare och hästintresserade där du kan nätverka och ta del av nyheter och insikter från några av branschens ledande experter.

Under 2023 bjöds även publiken in till en publik pressträff efter den populära testridningen, förra året med världsettan i hoppning Henrik von Eckermann som var mycket uppskattad. Foto: Michaela Swärd/SWB.

På årets mässa hittar du allt ifrån inredning, ridsportbutiker och försäkringsbolag till foderleverantörer och smycken, du hittar alla utställare här. Öppettider båda veckorna: fre 09.00-19.00, lör 09.00-18.00, sön 09.00-15.00. Mässan har fri entré.

Helt nytt för i år är att programmet innehåller två exklusiva clinics presenterade av KRAFFT med toppryttarna Benjamin Werndl under dressyrveckan och med Angelica Augustsson Zanotelli under hoppveckan. Gemensamt tema är den unga hästens utbildning och resa mot högsta nivå. Tillsammans med namnkunniga och talangfulla ryttare och hästar får du som publik följa med på en djupdykning i träning, utveckling och utbildning av den unga hästen, en unik möjlighet att få värdefulla tips, kunskap och inspiration!

Vi ser fram emot att välkomna dig till ett oförglömligt SWB Equestrian Weeks 2024 med landets bästa SWB-unghästar på arenan!

Mer information och biljetter hittar du här.