fbpx

Som vi tidigare har informerat om håller SWB, tillsammans med företaget Perpello, på att ta fram ett nytt, uppdaterat Språngrullasystem. Det gamla systemet lanserades 2010 och med sina 10 år på nacken var det nu hög tid att utveckla ett nytt system som är anpassat efter dagens plattformar och behov. Nya Språngrulla är under utveckling och vi kommer att lansera det i flera steg.

Den 2 mars kommer Nya Språngrulla att öppnas för dig som är hingsthållare. Nya hingstlicenser kommer att kunna lösas och hingstlistan kommer att vara tillgänglig för alla i oinloggat läge. Som blivande språngägare kommer du att kunna se vilka hingstar som kommer att erbjudas under säsongen och vilka villkor som gäller för respektive hingst.

Den 31 mars kommer Nya Språngrulla att öppnas för dig som är språngägare och seminstation. Du kommer att kunna skapa inloggning och se dina anmälningar från åren 2017 – 2019 och även skapa nya betäckningsanmälningar.

Under april och maj månad kommer Nya Språngrulla att uppdateras löpande med en rad olika funktioner, både nya och nygamla. Under året kommer vi sedan lansera ett flertal nyheter som kommer att förenkla hanteringen vid till exempel ärenden rörande registrering och ägarbyten.

Har du frågor kring Nya Språngrulla, kontakta Göran Smedberg goran.smedberg@swb.org