fbpx

SWB är glada att kunna presentera PFM Steam & Clean, som utför uppskattad stalltvätt, som ny samarbetspartner till SWB. Som medlem i SWB får du rabatt på deras rikstäckande tjänster.

Som Plus-medlem får du 15% på PFM Steam & Cleans tjänster. Ange ditt medlemsnummer vid bokning.
Som Aktiv-medlem får du 10% på PFM Steam & Cleans tjänster. Ange ditt medlemsnummer vid bokning.

Om PFM Steam & Clean
PFM Steam & Clean AB är en rikstäckande kedja med ett nätverk med kunniga entreprenörer som har gedigen häst- och branschkunskap. De kännetecknas av en hög servicekvalité i både kontakter med kunder och i utförande av tjänster. Deras vision är att på ett miljövänligt och kostnadseffektivt sätt bidra till bättre hygien för både hästar och människor, genom att använda väl dokumenterad och beprövad teknik på ett nytt sätt. Metoden de använder är vedertagen av både veterinär- och humanmedicinen som ett alternativ där man utan att använda några kemikalier kan döda bakterier och virus, och dessutom får ett rent och fint resultat! De vill genom medvetna beslut bidra till att energi- och vattenförbrukning minskar och att användningen av gifter utesluts. På detta sätt kan PFM Steam & Clean bidra till en bättre hälsa för djur och människor.

Du hittar all info under Bli medlem och i vår app CardSkipper. Du löser ditt medlemskap hos oss här. Det går bra att lösa ditt nya medlemskap för 2024 från och med november 2023.

Medlemsavgifter 2024
PLUS-medlem
1000kr + avgift till valfri regional förening
PLUS-medlem U25
500kr + avgift till valfri regional förening

AKTIV-medlem
200kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem U25
100kr + avgift till valfri regional förening

Ladda ner CardSkipper – App Store
Ladda ner CardSkipper – Google Play

Varmt välkommen till SWB-familjen!