fbpx

SWB har inlett ett samarbete med Trottex som framgångsrikt arrangerar auktioner för travhästar, både live och online, och som ett led i detta hålls det den 13 november för första gången en onlineauktion för SWB-föl. Auktionen innehåller 24 hopp- och 16 dressyrstammade föl och samtliga fölägare som deltog i selekteringen inför årets Elitfölauktion under augusti månad har getts möjlighet att anmäla sitt föl och platserna har sedan fördelats efter disciplin och först till kvarn-principen.

Det är är en rad mycket intressanta kombinationer av internationellt starka blodslinjer som erbjuds, både bland hopp- och dressyrfölen, under denna premiär för onlineauktion och möjligheten att ropa in en framtida stjärna är stor. Vi söker hela tiden efter nya marknadsplatser för våra SWB-hästar och ser med spänning fram emot auktionen och önskar både säljare och köpare stort lycka till.

Den definitiva startlistan med föl kommer att presenteras på Trottex auktionssida i god tid innan auktionen. Där kommer du även att kunna se filmer, bilder och ta del av utförlig härstamningsinformation för samtliga föl.

Auktionen startar kl 18.00 och avslutas 22.00 och bud på samtliga föl kan läggas under hela auktionen.

Preliminär lista med hopp- och dressyrföl till onlineauktionen hittar du HÄR

Foto: Sofie Lindberg