fbpx

SWB är glada att kunna meddela ett samarbete med Stierna Equestrian Sportswear och kan genom det erbjuda sina medlemmar rabatter på Stiernas hemsida. Vi startar med ett riktigt trevligt intro-erbjudande om 20% rabatt för Plus-medlemmar och 15% rabatt för Aktiva medlemmar samt Support-medlemmar på hela sortimentet på stierna.se. Du hittar dina koder i Cardskipper. 

Stierna Equestrian Sportswear är ett svenskt ridsportsvarumärke som utgår från Askim, Göteborg och erbjuder ett innovativt, tekniskt sortiment av högkvalitativa ridkläder. Kollektionen är designad och utvecklad av hängivna ryttare med specialistkunskap från sport- och outdoorbranschen för att skapa ett sortiment av plagg och accessoarer som gör det möjligt för ryttare att prestera optimalt. Alla plagg och material är noggrant designade och utvalda för att nå de höga krav Stierna ställer på hållbarhet även vad gäller miljöpåverkan och etisk produktion.

Stierna är marknadsledande inom vattentäta plagg för ridning med en vattentäthet på 20 000 mm och andningsförmåga på 20 000 g/mm2/24h, men erbjuder även västar, tröjor, toppar, ridbyxor och accessoarer i samma höga kvalitet och passform. Plaggen har en tidlös design som passar väl för brodyr och print av företags- och teamloggor.

Vill du veta mer? Lyssna på Equipoddens avsnitt om Helena Strömbäck och Stierna Equestrian Sportswear här.

Stierna Equestrian Sportswears erbjudande till SWBs kunder:
Intro-erbjudande:
20% rabatt för Plus-medlemmar på hela sortimentet på stierna.se
15% rabatt för Aktiva medlemmar samt support-medlemmar på hela sortimentet på stierna.se
Intro-erbjudandet är giltigt till och med 31 maj 2024.

Plusmedlemmar: 15% rabatt på hela sortimentet på stierna.se Möjlighet till unika erbjudanden på utvalda produkter i sortimentet.
Aktiva medlemmar och supportmedlemmar: 10% rabatt på hela sortimentet på stierna.se

Du hittar all info under Bli medlem och i vår app CardSkipper. Du löser ditt medlemskap hos oss här. Det går bra att lösa ditt nya medlemskap för 2024 från och med november 2023.

Medlemsavgifter 2024
PLUS-medlem
1000kr + avgift till valfri regional förening
PLUS-medlem U25
500kr + avgift till valfri regional förening

AKTIV-medlem
200kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem U25
100kr + avgift till valfri regional förening

Ladda ner CardSkipper – App Store
Ladda ner CardSkipper – Google Play

Varmt välkommen till SWB-familjen!