fbpx

SWB inleder samarbete med Granngården. Foto: Andrea Turander.

SWB är stolta över att kunna presentera Granngården som ny samarbetspartner för sina Plus-medlemmar 2024. Sedan tidigare är Aloga Equestrian, Fager, Ryttare & Häst, Protequi, PFM Steam & Clean och ThermoBar nya samarbetspartners med medlemsförmåner.

– Att vi kan presentera Granngården som en ny samarbetspartner för våra Plus-medlemmar känns otroligt roligt och som vi hoppas kan göra skillnad. Tillgängligheten betyder mycket för oss på SWB och att Granngården har webbshop med leverans över hela landet är en stor vinst. Våra medlemmar finns från Ystad i söder till Kiruna i norr, lägg därtill till att de har ett stort sortiment även för lantbruk/stall, trädgård och husdjur är ytterligare en stor vinst.

Samarbetet innebär att Plus-medlemmar kan ansöka om att få 12% rabatt på Granngårdens stora sortiment. Ytterligare en ny samarbetspartner, som endast har erbjudanden för Plus-medlemmar i SWB, är Thermobar med sina eluppvärmda vattenkar för hästar.
– Vi jobbar hårt med att våra Plus-medlemmar skall få ännu fler förmåner och rabatter, samtidigt som det också skall ge nytta till våra medlemmar, berättar Ellinor.

Flera av SWBs  samarbetspartners har också uppdaterat sina erbjudanden så som Back On Track, Skara Hästsport, Hästlycka.se och Flyinge AB. Förutom fler och högre rabatter får du som Plus-medlem också olika tidsbegränsade erbjudanden, VIP-inbjudningar till olika event och arrangemang, samt har alltid rabatt i SWBs profilsortiment, bland mycket annat. Du löser ditt medlemskap hos SWB här.  Det går enkelt att uppdatera ditt medlemskap, du betalar bara mellanskillnaden.

Medlemsavgifter 2024
PLUS-medlem
1000kr + avgift till valfri regional förening
PLUS-medlem U25
500kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem
200kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem U25
100kr + avgift till valfri regional förening

Ladda ner CardSkipper – App Store
Ladda ner CardSkipper – Google Play

Ansökan om rabattkonto hos Granngården hittar du i Cardskipper samt mejlas ut till dig som Plus-medlem.
Ifylld ansökan skickas till:
Granngården AB, Box 8115, 200 41 Malmö
eller via mejl: kundregister@granngarden.se