fbpx

Första veckan i oktober är flera hundra av de allra bästa yngre SWB-hästarna samlade på Flyinge för att göra upp om titlarna i unghästklasserna under Breeders Trophy samtidigt som ett 30-tal toppstammade hopp-och dressyrföl går under klubban vid Elitfölauktionen.

De tävlande hästarna är mellan tre och sju år gamla och många av dem är till salu. Nytt för i år är att de hästar som startar under Breeders Trophy och som ägarna har anmält till salu presenteras och marknadsförs under hela Breeders Trophy-veckan men även genom annonsering, sociala medier och på en helt ny salusida.

SWB Market är vår marknadssatsning för SWB-hästar. Det är ett led i att underlätta för säljare och köpare av SWB-hästar att hitta varandra och göra en bra och trygg affär, oavsett om det gäller ett auktionsföl eller en äldre tävlingshäst. SWB Market och SWB Elitfölauktion finns dels som digital marknadsplatser, men även på plats i SWBs monter på mässområdet i Lilla Ridhuset under hela Breeders Trophy-veckan 2-8 oktober.

På torsdagskväll den 5 oktober kl 19 kommer nya nätverkseventet SWB Market gå av stapeln i Flyinges lilla ridhus. Värd för kvällen är den internationella auktionsförättaren Fredrik De Backer som även håller i klubban under Elitfölauktionen kvällen därpå. Presentation av Elitfölen och saluhästarna står självklart på agendan men även intervjuer och underhållning samt dryck med tilltugg kan utlovas. Alla är välkomna, ingen föranmälan krävs!

Elitfölauktionen arrangeras fredagen den 6 oktober. Samtliga föl förvisas på Kastanjegården kl 12 och auktionen startar kl 19.30 i Flyinges Stora Ridhus. Både förvisning och auktion visas LIVE via Clip My Horse.TV.

Breeders Trophy-startande hästar till salu presenteras HÄR

Elitfölkollektionen presenteras HÄR

Information om Breeders Trophy hittar du HÄR

SWB Market är ett samarbetesprojekt mellan SWB, Flyinge och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS)