fbpx

SWB, Kronobergs Varmblodsförening & Ingelstadgymnasiet bjuder in till till utbildningsträff!

Välkommen till Ingelstad för en utbildningsträff där du kan lyssna till vad SWB-domaren Hans Wallemyr vill se när han bedömer den ridna unghästen. Vi kommer att få se yngre hästar visas upp i exteriör, gångarter och hoppning.

Vi välkomnar både dig som känner till SWB sedan tidigare och visat häst på Unghästtest samt du som funderar på att visa häst, eller köpa, eller bara är nyfiken på SWB och SWB-hästar!

Fritt inträde!
Men föranmälan senast 5 nov till ihkarlsson1950@gmail.com eller 073-624 19 80!
Frågor kontakta: Elisabeth.Olsson@swb.org

Samling i ridhuset på Ingelstad

Program
18.00-19.15    Tre hästar visas ridna i gångarter och hoppning och under tiden förklarar SWB-domaren Hans Wallemyr vad en domare önskar se av den ridna unghästen på en bedömning.

19.20-19.40    Fika finns att köpa för 40 kr/person

19.40-19.50    Kronobergs Varmblodsförening extra stämma! Se separat kallelse från föreningen.

19.50-21.00    SWB VD Helén Uddefors berättar hur SWB arbetar med ”Marknadsföring och försäljning” nu och hur SWB skall arbeta i framtiden för att bli ännu bättre inom detta område.

SWB och Kronobergs Varmblodsförening hälsar alla välkomna till en givande kväll på Ingelstad!

Projektet ”SWB On the Road” är finansierat via medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Under 2018 har HNS avsatt omkring 1,6 miljoner kronor till projekt som ska främja utvecklingen av svensk avel och uppfödning. HNS är en paraplyorganisation inom svensk hästsektor och finansieras genom ett avtal mellan staten och trav-/galoppsporten.