fbpx

SWBs nya projekt SWB On the Road är precis vad det låter som – SWB kommer åka ut i Sverige för att träffa medlemmar i samarbete med våra regionala föreningar!

Under året kommer SWB att besöka minst tio olika platser i Sverige. På plats kommer vi att tillsammans med de regionala föreningarna i närområdet att göra ett program som passar målgruppen och tidpunkten på året. Först ut är Stiernhööksgymnasiet (Rättvik) den 24 april tätt följt att Nordviksskolan (Kramfors) den 26 april. Dessa besök sammanfaller med att Ung SWB anordnar träningsdagar inför Ung SWB Cup på de aktuella skolorna.  På programmet står praktisk hästbedömning tillsammans med annan matnyttig information om SWBs arbete. Vad tittar domaren på när hen bedömer exteriör, gångarter och hoppning under våra unghästtester, och vad bör du tänka på om du ska betäcka ditt sto? Även ämnen som hur hittar du information om hingstar i avel, vad är beskrivande index, hur arbetar SWB med marknadsföring och försäljning, stofamiljer mm kan bli ämnen för de regionala träffarna.

Än så länge har SWB planerat in åtta träffar runtom i landet, där vi tillsammans med de regionala föreningarna och skolorna arrangerar utbildningskvällar i riktig SWB-anda. Läs mer om träffarna och datum HÄR.