fbpx

Swedish Warmblood Association – SWB – arbetar tillsammans med regionala avelsföreningar för en stark och konkurrenskraftig varmblodsavel i Sverige och för att skapa goda förutsättningar för svenska uppfödare.

SWB söker förstärkning inom media och kommunikation med tyngdpunkt på de digitala kanalerna. Vi söker dig som har goda kunskaper i sociala medier och är en duktig skribent.

Vi är en liten, tight personalstyrka och för att trivas hos oss krävs det att du är öppen för både stora och små arbetsuppgifter. I tjänsten ingår även vanligt förekommande kontorsuppgifter, allt från att svara på medlemmars och kunders frågor över telefon och mejl till att registrera hästägarbyten.

Förutom att du har ett genuint häst- och avelsintresse och en positiv inställning vill vi att du är strukturerad och van vid att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har enkelt för att planera din tid och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du tycker om att komma med nya idéer och trivs i rollen med att leda både små och stora projekt.

För att du ska trivas i tjänsten vill vi att du uppfyller följande:

  • God kunskap och stort engagemang för ridsport och avel genom eget intresse.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och i förekommande fall på engelska.
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom digital marknadsföring och sociala medier.
  • Goda kunskaper i Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads Manager och sökmotorsoptimering.
  • Goda kunskaper i Office-paketet och tidigare erfarenhet av WordPress är meriterande.
  • Erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier, t ex kunskap i Adobe-paketet eller motsvarande är meriterande.
  • Eftergymnasial utbildning i media och kommunikation eller motsvarande är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på 100% under ett år och arbetsplatsen är SWBs kontor på Flyinge Kungsgård, resor och helgarbete ingår i viss utsträckning. Tillträde omgående.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV med referenser senast den 1 november 2021. Ansökan mailas till Josefine Tinglöf. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av Josefine, josefine.tinglof@swb.org, 046 – 646 48 eller Helen Uddefors, VD, helen.uddefors@swb.org, 046-646 52.

 

Foto: Dan Wernberg