fbpx

Under Falsterbo Horse Show låg de svenska unghästarna på topplaceringar i både dressyr och hoppning. Att svenskfödda hästar går bra på så stora och svåra banor är något vi är stolta över och vi vill gratulera samtliga ekipage till fina resultat!

Hoppning

Cloudy Bay (SWB) vann 5-årsfinalen tillsammans med Stephanie Holmén, följt av SWB-hästen Euphoria SN och Douglas Lindelöf.

I 6-årsfinalen kom Confidence CC (SWB) och Niklas Arvidsson på en andra plats följt av Di Sel (SWB) och Alma Ljungberg.

I 7-årsfinalen var alla pallplaceringar SWB-hästar. Balisco Lane/Matilda Pettersson, Nat King Cole (SWB)/Sandra Carlsson och Mama Mia (SWB)/Sokolovski Jüri kom på en första, andra och respektive tredje plats.

Dressyr

Skywalker (SWB) erhöll 85,1% i fyraårsfinalen och kom på en andraplats tillsammans med Cecilia Kristoffersson. På en fjärde plats kom Swedish Diamond (SWB) och Sandra Sterntorp på 80,5%.

I femårsfinalen knep Touchdown (SWB) och Phillipp Ruwe en andraplats på 74,198% följt av Astoria (SWB) och Jeanna Högberg på 74,012%.

Tiger G (SWB) och Karin Öljemark vann 6-årskvalet samt kom på en fjärdeplats i finalen. Görklintgårds Quinto kom på en sjätteplacering tillsammans med Mattias Jansson.

Leo Degraunch och Sandra Sterntorp kom på en andraplats i 7-årsfinalen, följt av Stefan Jansson och Zidney (SWB).