fbpx

Efter nästan åtta år som ordförande var det dags för Olle Kindberg att kliva av posten. Han lämnar över klubban till Per Jansson.

Vid helgens årsmöte klev Olle Kindberg av som ordförande i SWB och lämnade över till Per Jansson. De båda har suttit i SWB:s styrelse i många år tillsammans och Olle Kindberg kommer att fortsätta som ledamot. – Jag tar över en stabil och välskött förening med kassan i ordning. Nu fortsätter vi framåt och uppåt i den positiva spiral vi just nu befinner oss i, säger Per Jansson.

Olle Kindberg har varit ordförande sedan 2015 och har under sin period bland annat varit med och tagit fram ett nytt hingstreglemente, utvecklat SWB Equestrian Weeks och skapat en stabil organisation. Under de senaste åren har han som ordförande också kunnat konstatera en mångdubbling av antalet medlemmar. – Det känns lite vemodigt att lämna men jag är kvar i styrelsen och kan följa arbetet på nära håll framöver, säger Olle Kindberg.

Helen Uddefors, vd för SWB, har jobbat nära Olle sedan hon började i organisationen 2015. – Olle har varit ett fantastiskt bollplank, alltid sansad och klok, säger Helen Uddefors.

Övriga förändringar i styrelsen är att Camilla Ericsson, en mycket uppskattad och kompetent eldsjäl avgår efter 6 år i SWB:s styrelse. Anna Holmgren går in som ny ledamot. Anna är hoppuppfödare från Mariestad och sedan tidigare medlem i avelsutskottet samt styrelsemedlem i Ädla Hästen Skaraborg. I grunden är Anna systemvetare med inriktning ekonomi och företagsledning.