fbpx

Philipp Hess ny testryttare

Årets bruksprov på Strömsholm närmar sig. En av testryttarna i dressyr, Malin Rinné, har brutit foten och ersätts av tyska dressyrryttaren Philipp Hess. Philipp var senast med på bruksprovet på Grevagården 2020 och har sedan tidigare bred erfarenhet med egna meriter från såväl unghästtävlingar som internationell Grand Prix. Han har också varit testryttare vid hingstprov i Tyskland, Bundeschampionat och Pavo Cup-finaler.

Samtidigt fylls anmälningarna på och årets bruksprov är så gott som fullt. Den 5:e februari är det sista ordinarie anmälningsdag
”Det är glädjande att se att intresset är så stort för årets bruksprov, har man inte anmält sin hingst är det hög tid att göra det.” säger Ulrica Holst, Hingstansvarig på SWB.

Testridningen går av stapeln fredagen den 4 mars och kommer att visas live via Equisport.tv.
”Vi är också glada över att äntligen kunna hälsa fysisk publik välkommen hela bruksprovsveckan. Äntligen får uppfödarna i Mälardalen tillfälle att följa bruksprovet på hemmaplan.” säger Helen Uddefors, VD på SWB.

Bruksprovet 2022 går av stapeln på Strömsholm 28 februari – 5 mars. Biljetter kommer kunna bokas via Tickster och mer information kommer inom kort.

Förfrågningar för bruksprovet görs till ulrica.holst@swb.org eller 046 – 646 51.

Läs mer:
Bruksprovet 2022