fbpx

Hoppveckan under SWB Equestrian Weeks med Breeders Trophy drar igång på Flyinge och pågår mellan 4-8 oktober. Kom och njut av den historiska miljön på Flyinge Kungsgård, strosa runt i mässhallen med utställarna i Lilla Ridhuset, ta del av programmet i Breeders Lounge och följ den spännande testridningen med världsettan, VM- och OS-guldmedaljören Henrik von Eckermann i sadeln och med ryttarkollegan Jens Fredricson på marken.

fredag kl 19.00 drar den efterlängtade SWB Elite Foal Auction igång med 31 toppstammade hoppföl. Sverige är vida känt för sina duktiga uppfödare och förra året slogs det REKORD på auktionen med ett föl sålt för 72 000€. Skall det slås igen? Vi får se! Kom och se fölen visa upp sig på Melonbanan klockan 14.00 nu på fredag och prata med de duktiga uppfödarna på plats!

lördag kl 17.00 drar den mycket populära testridningen igång. Vår alldeles egna världsetta i hoppning, för 15:e månaden i rad, Henrik von Eckermann återkommer och testrider de finalklara 5-åriga hästarna i Breeders Trophy – presented by SWB. På marken modererar och guidar ingen mindre än ryttarkollegan och Flyinges stallmästare Jens Fredricson publiken.

Ta del av stort mässområde i Lilla Ridhuset, löpande intervjuer och programpunkter i Breeders Lounge samt god mat och dryck på plats!
Evenemanget webbsänds via Equisport.TV för de som bor i Sverige samt ClipMyHorse.TV för resten av världen.

Biljetter till SWB Equestrian Weeks hittar du här
4 – 8 oktober på Flyinge Kungsgård.
PLUS-medlemmar i SWB har rabatt på biljetter till arrangemanget.
Testridningen med Henrik von Eckermann går lördag eftermiddag den 7 oktober kl 17.00

Hoppveckan
Onsdag 4 oktober – Fri entré
Torsdag 5 oktober – Fri entré
Fredag 6 oktober – 250 kr med Elitfölauktionen med hoppföl kl 19.00
Lördag 7 oktober – 395 kr med testridning – Henrick von Eckermann kl 17.00
Söndag 8 oktober – 175 kr

Startlistor
SWB Elite Foal Auction – register to bid!
Elitfölkatalogen