fbpx

Swedish Warmblood Association – SWB – arbetar tillsammans med de regionala avelsföreningarna för en stark och konkurrenskraftig varmblodsavel i Sverige och för att skapa goda förutsättningar för svenska uppfödare. SWB driver sitt ungdomsarbete genom Ung SWB som är ett projekt som stöttas av Hästnäringens Ungdomssatsning. Syftet med Ung SWB är att samla avelsintresserade ungdomar och sprida kunskap om avel och uppfödning till ungdomar. Ung SWB bygger nätverk med andra avelsförbunds ungdomssektioner, uppfödare, domare, unghästutbildare och andra i häst- och avelsvärlden.

Vi söker dig som gillar att arbeta med ungdomar och dessutom vill lära dig och delta i SWBs dagliga verksamhet. Du kan arbeta självständigt med tydlig egen drivkraft men du har också vilja och förmåga att arbeta i team och skapa goda relationer. Du har en positiv inställning, är trygg i dig själv och öppen för nya utmaningar och idéer. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av häst- och ungdomsrelaterat arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i tal och skrift samt använder engelska obehindrat.

Tjänsten är en projektanställning på heltid och arbetsplatsen är SWBs kontor på Flyinge Kungsgård, resor och helgarbete ingår i viss utsträckning. Arbetstiden fördelas mellan Ung SWB och förekommande arbete i den dagliga verksamheten på SWBs kontor. I arbetsuppgifterna med Ung SWB ingår att leda och entusiasmera arbetet i ungdomssektionen och du har ansvar för kvartalsrapportering med visst budgetansvar. Du planerar och genomför Ung SWB Cup tillsammans med Naturbruksskolor, Riksanläggningar och SWBs domare. Under 2017 väntar spännande arbete med Young Breeders-VM i Kanada och viktiga mål under året är även att få fart på ungdomsrekryteringen och samarbetet med de regionala föreningarna.

I den dagliga verksamheten på kontoret kommer du bland annat svara på frågor från medlemmar och kunder samt hjälpa till med hästpass och registrering. SWB stärker sin utåtriktade verksamhet och du kommer få möjlighet att delta på event och mässor som t.ex. Falsterbo Horse show och Breeders Trophy.

Du kommer att arbeta både självständigt och i team eller projekt. Du rapporterar till SWBs utbildningsansvarige när det gäller Ung SWB och till SWBs VD när det gäller SWB.

Vi behöver din ansökan med personligt brev, CV med referenser senast 15 januari. Ansökan mailas till Elisabeth Olsson Elisabeth.Olsson@swb.org och Helén Uddefors Helen.Uddefors@swb.org.

Frågor om tjänsten besvaras av utbildningsansvarig på SWB Elisabeth Olsson Elisabeth.Olsson@swb.org 046 – 646 56 eller SWBs VD Helén Uddefors Helen.Uddefors@swb.org 046 – 646 52.

Strömsholm, vinnare av Ung SWB Cup 2016