fbpx

SWB är mycket glada över att meddela att KRAFFT, vår samarbetspartner sedan många år, också går in som presentatör av årets clinics under SWB Equestrian Weeks.

-Detta är en helt ny och spännande satsning för SWB och vi ser fram emot att erbjuda våra deltagare och publik en inspirerande och samtidigt lärorik upplevelse med årets testryttare, Benjamin Werndl och Angelica Augustsson Zanotelli, säger Helen Uddefors, vd på SWB.

Tyske toppryttaren och tränaren Benjamin Werndl kommer under söndagen 29 september att ha en utbildande clinic med dressyrekipage om den unga hästens utbildning mot Grand Prix. Benjamin är en uppskattad och välkänd tränare i Tyskland där han driver ett tränings- och utbildningstall tillsammans med sin syster Jessica von Bredow-Werndl, tvåfaldig OS-guldmedaljör vid årets OS i Paris. Hittills klara ryttare till dressyrclinicen är Mia Runesson Bergqvist och Sofia Ek.
Under söndagen 6 oktober kommer tidigare världscupvinnaren i hoppning, Angelica Augustsson Zanotelli, att ha en clinic med lovande hoppekipage, även här är temat utbildning och träning av den unga hästen upp till Grand Prix.

-Den erfarenhet och expertis som Benjamin Werndl och Angelica Augustsson Zanotelli frikostigt kommer dela med sig av kommer ge publik och deltagare en unik möjlighet att få ta del av deras kunskap och insikter om hur den unga hästen utbildas och tränas på ett hållbart och långsiktigt sätt. Vi är väldigt stolta över att kunna bidra till det då det går i linje med vår filosofi vad gäller hästhållning, säger Sandra Hodik, affärsområdeschef på KRAFFT.

KRAFFTs engagemang som presentatör och samarbetspartner är ett värdefullt tillskott till SWB Equestrian Weeks som evenemang och kommer att bidra till att höja kvaliteten och upplevelsen för alla inblandade!

Biljetter:
Dressyrclinic presenterad av KRAFFT söndag 29 september med Benjamin Werndl –  395kr
Hoppclinic presenterad av KRAFFT söndag 6 oktober med Angelica Augustsson Zanotelli – 395kr

Lördag-söndag 695kr (ord. pris 790kr)
Fredag-Söndag 795kr (ord pris 965kr)

TicketCo.events hittar du alla biljetter!