fbpx

Itzhak ELiTH (SWB) vann Breeders Trophy för 6-åriga hästar presenterad av Lövsta Future Challenge. Foto: Michaela Swärd/SWB

Vinnare av Breeders Trophy för 6-åriga hästar presenterad av Lövsta Future Challenge blev Itzhak ELiTH (SWB) e. Diatendro u. Code Irene ELiTH (79) (SWB) – Armani Code, uppfödare: Emma, Lisa och Kjell-Åke Thim ägare: ELiTH – Emma & Lisa Thim med Magnus Jacobson i sadeln.
 
Det var en teknisk grundomgång och 16 ekipage till en mycket spännande omhoppning där publiken var med på noterna och stämningen hög! Väl där manade Magnus på Itzhak ELiTH (SWB) som med en enorm galopp och spänst tog hem segern och en biljett till Gothenburg Horse Show!
 
– Det var första gången vi gick mot klockan, så jag är väldigt nöjd, sa Magnus efter segern. Jag har kvalat tre gånger till GHS men aldrig ridit så det känns verkligen på tiden att jag får rida där nu, det ska bli så roligt!
 

Uppfödare och ägare tog emot en prischeck om 40 000kr vardera! Hederspriser skänktes av Lövsta samt Metamorfish. Stort grattis!