fbpx

Foto: Cecilia Hallqvist

Årets Elitfölselektering är över och det har varit ett digert jobb för selekteringsteamet att välja ut auktionsfölen. Över 200 (!) fina och välstammade föl har visats runt om i landet och det har varit hög konkurrens om platserna i år.

– Det har varit en riktigt spännande vecka med många fantastiska föl, säger Andreas Jönsson, som vart med i selekteringsteamet i många år. Han fortsätter:

– Jag vill understryka att detta året har det verkligen varit en stor bredd på fölen med många toppar, det är så kul att se! De svenska uppfödarna skall verkligen vara stolta över sina fina uppfödningar. Ston med föl har över lag varit väl visade och i mycket fint skick.

Nykomlingen Helena Torstensson fyller i:
– Vi har fått se många fina föl med mycket bra mödernelinjer. Uppdraget som sådant var väldigt roligt, och jag uppskattar att få komma in i ett så väl inarbetat och proffsigt selekteringsteam som SWB har för sina Elitfölselekteringar.
Vare sig man kommit med eller ej har alla fått besked via mejl (den mejl som har vart registrerad i TDB)

Alla som har deltagit på årets selekteringar har möjlighet att köpa bilder och film från visningen.

Film: Lina Kronholm, kronholmfoto@hotmail.com, 076-354 80 66
Bilder: My Häger på mejladress my.hager@icloud.com, 070-772 15 39

Bifoga information om selekteringsplats och vilket startnummer fölet hade på selekteringen när du beställer bilder eller film.

STORT TACK till alla ni som valt att visa ert föl på selektering till SWBs Elitfölauktioner!