fbpx

Nu har vi uppdaterat nya BLUP.se med så kallad ”responsiva funktioner”. Det innebär att sidan ska känna av vilken typ av enhet du använder när du tittar på sidan, och anpassa layouten därefter. BLUP.se ser nu därför lite olika ut i mobilen, på läsplattan och på datorn. Några av de förändringar som märks mest är att menyn hamnar på olika ställen beroende på vilken enhet du använder, namn på personer och hästar ska inte längre klippas av och sluta med …, redovisningen av bedömningsresultat och tävlingsresultat ser olika ut i datorn och på mobilen mm. Dessutom har vi ändrat till att bara visa de sidor som innehåller information för varje häst. Har hästen t.ex. inga avkommor, har den heller inte undersidan avkommor. Undantaget är tävlingsresultatsidan som syns för alla hästar. Detta pga kopplingen till Tävlingsdatabasen, som gör att löpande tävlingsresultat inte kan visas om inte alla hästar har denna sida synlig.

Under 2017-2018 kommer fler nyheter att lanseras på BLUP.se. Bland annat en inloggningsfunktion som kommer att möjliggöra mer interaktivitet med dig som besökare och möjligheten att själv lägga upp bilder och filmer, samt markera om din häst är till salu.

Något att tänka på är att ens dator/mobil ofta har kvar den gamla sidan i det så kallade ”chache-minnet” vilket gör att man kan behöva ladda om sidan en eller flera gånger, innan datorn/mobilen fattar att den ska läsa in sidan på nytt.

Vi hoppas att du får mycket nöje av nya BLUP.se! Har du synpunkter och funderingar – tveka inte att höra av dig till oss!

Deja (SWB), ett sto med höga 172 i BLUP-index i dressyr. Foto: Roland Thunholm