fbpx

Årets stora hästfest i Falsterbo närmar sig med stormsteg! Under veckan tävlar en lång rad SWB-hästar i de många klasserna, allt från unghästklasser, showklasser till de internationella tävlingarna, och vi önskar uppfödare, ryttare och alla andra inblandade stort lycka till.

SWB kommer från och med måndagen och resten av veckan att finnas i Agria Djurförsäkrings monter som är placerad med utsikt över stora hoppbanan i hörnet vid dressyrbanan. Du kan komma och prata avel, lösa medlemskap eller kanske testa dina kunskaper om gamla, svenska hingstar i vår spännande tävling som vi har tillsammans med Krafft. I prispotten ligger en härlig resa med Equitours till danska Herning där du får kolla på världscupen i dressyr och även göra spännande studiebesök hos de framgångsrika stuterierna Blue Hors och Ask. Allt detta i kombination med äkta, danskt hygge! Du kan läsa om resan HÄR.

På onsdag 11/7 mellan 10 och 12 kan du träffa SWBs avelsledare Emma Thorén Hellsten i montern. Hon kan bland annat hjälpa dig med avelstips eller reda ut begreppen när det till exempel gäller hästars genetik.

Du vet väl att du som medlem i SWB har 10% på alla dina hästförsäkringar hos Agria Djurförsäkring? På plats finns Agrias duktiga säljare som hjälper dig att skräddarsy dina försäkringar så dina hästar har det bästa skyddet. Inte medlem än? Lös det på plats i Falsterbo så bjuder Krafft på en goodiebag! Du vet väl om att om du är under 26 så är det halva priset på medlemsavgiften och du kan dessutom ta del av alla Ung SWBs roliga aktiviteter. Är du redan medlem, kom till montern så får du en liten sommarpresent.

Många av våra samarbetspartners finns på plats i Falsterbo och det är ett utmärkt tillfälle att utnyttja dina medlemsförmåner hos t ex Equipe Saddles, Skara Hästsport och Back on Track. Hela listan på förmånder hittar du HÄR.

Vi ses på Falsterbo Horse Show!

Foto: Laila Berglund