fbpx

Under Breeders Trophy ska det vara lätt att köpa och sälja SWB-hästar!

Närmare 500 SWB-hästar kommer att tävla på Flyinge under vecka 40 och flera av dem är till salu. Nu tar vi ännu ett steg i rätt riktning för att göra Breeders Trophy till en marknadsplats för SWB-hästar. 

SWB Servicedesk
Helt nytt för i år är SWB Service Desk där vi hjälper hästspekulanter att hitta just den häst de letar efter med hjälp av vår databas som innehåller information om saluhästarna och kontaktuppgifter till ägarna.  Vi har självklart även all tänkbar information om elitfölen som går under klubban fredagen den 6 oktober och om hur det går till att köpa ett SWB-föl på auktion.

I SWB Service Desk ser vi till att allt det praktiska runt hästköpet fungerar smidigt och tryggt, du får professionell rådgivning kopplat till köpekontrakt, transport, försäkring, veterinärbesiktning med mera.

Information om hur du anmäler din Breeders-häst till salu kommer inom kort.

SWB MatchMaking
På torsdagskvällen den 5 okt bjuder vi in till SWB MatchMaking i lilla ridhuset. Hit är köpare, säljare och andra intresserade välkomna och vi bjuder på dryck, tilltugg och baren är öppen. Vi kommer att utse Årets SWB-ryttare och Frederik De Backer, internationell auktionsförrättare, är konferencier och ser till att både svenska och utländska gäster känner sig välkomna.

Under MatchMaking-kvällen kommer tjugotalet saluhästar, utvalda från de hästar som tävlar under Breeders Trophy, att marknadsföras på storbildsskärm och säljarna är på plats för att ta hand om spekulanter. SWB Service Desk är förstås öppen för att kunna koppla ihop köpare och säljare till fler än de tjugo hästar som presenteras.

Information om hur din häst blir utvald att bli marknadsförd internationellt och presenterad under MatchMaking-kvällen kommer inom kort.

SWB Elitfölauktionen
Fredagen den 6 oktober går gräddan av årets SWB-föl under klubban på Elitfölauktionen som firar 10-års jubileum med en fölkollektion utöver det vanliga. Fölen kommer att visas under dagen på Kastanjegården och finns uppstallade i Flyinges anrika hingststallar. För att underlätta för internationella köpare har vi anlitat Frederik De Backer, sjuspråkig auktionsförrättare.

Information om hur ditt föl kan bli uttaget till Elitfölauktionen hittar du här: https://swb.org/elitfolauktion/