fbpx

Som uppfödare och hästägare  i Sverige kan det vara en utmaning att hålla vatten till hästar isfritt under årets kallaste månader. Därför är SWB entusiastiska över att kunna meddela att svenska ThermoBar blir ny samarbetspartner till avelsföreningen och dess medlemmar. Samarbetet innebär att SWB kan erbjuda sina PLUS-medlemmar 15% rabatt på ThermoBars populäraste kar, ThermoBar 65 ECO.

Du hittar all info under Bli medlem och i vår app CardSkipper där du hittar din personliga rabattkod. Du löser ditt medlemskap hos oss här. Det går bra att lösa ditt nya medlemskap för 2024 från och med november 2023.

Medlemsavgifter 2024
PLUS-medlem
1000kr + avgift till valfri regional förening
PLUS-medlem U25
500kr + avgift till valfri regional förening

AKTIV-medlem
200kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem U25
100kr + avgift till valfri regional förening

Ladda ner CardSkipper – App Store
Ladda ner CardSkipper – Google Play

Varmt välkommen till SWB-familjen!

Om ThermoBar
Hästar, vinter och vatten är enkelt – ThermoBar har isfria och smidiga lösningar som ger dina djur rätt tempererat vatten året om. Isfritt på vintern och svalt på sommaren – i hagen, boxen eller stallet.

Grunden för ThermoBars arbete är övertygelsen om att hästar, kor och andra husdjur mår bäst av ett så naturligt och fritt liv som möjligt, med fri tillgång till vatten oavsett livsmiljö och klimat. Vår lösning är isolerade eller uppvärmda kar med manuell eller automatisk påfyllning till hagar, boxar och stall. Vid behov av frostfria, nedgrävda vattenledningar finns flottörventiler och anslutningar som klarar samma kyla som karen, ned till cirka 40 minusgrader. Med ThermoBarer i stallet spar du dessutom snabbt pengar när du kan dra ner värmen – kostnaden för elen till ett vattenkar är en bråkdel av vad det kostar att värma upp ett stall.

ThermoBars produkter är framtagna, utvecklade och testade i Sverige i samarbete med veterinärer. Den sega och köldtåliga plasten som vi använder i alla ThermoBarer är livsmedelsgodkänd, det innebär att den inte avger några giftiga kemikalier eller allergiframkallande ämnen. Vi tillverkar produkterna i Sverige och arbetar med få mellanled. Det ger dig som kund hög kvalitet och bra service till låga priser.

Våra produkter håller hög kvalitet, därför har vi 3 års garanti på allt som vi säljer. Om du behöver hjälp eller råd inför, under eller efter ett köp är du varmt välkommen att slå oss en signal!

Till Thermobars hemsida