fbpx

Equitours har återigen skräddarsytt en spännande resa till SWBs medlemmar. Häng med likasinnade till Danmark 19-21 oktober och inspireras av de internationella dressyrtävlingarna med World Cup i Herning. Förutom höga klasser i dressyr pågår där också hoppklasser upp till 150 cm, så det blir en helg där får se flertalet toppryttare göra upp! Dessutom hinner vi med intressanta studiebesök hos både Helgstrand Dressage och Blue Hors.

Med på resan följer SWBs mycket erfarne exteriör- och gångartsdomare Jan-Ove Olsson. Jan-Ove är även dressyrdomare och uppskattad tränare runt om i landet. Han har dömt hingstar på både svenskt och utländska bruksprov, tävlat i framförallt dressyr men även hoppning och fälttävlan och bedriver egen avel i liten skala. Meritlistan kan göras lång! Jan-Ove delar självklart med sig av sin gedigna kunskap till dig som resenär, bland annat genom läktarguidning.

Vi utgår från Flyinge Kungsgård, Malmö Airport och Malmö C/Hyllie och möjligheter till anslutningar finns. Vi bor på ett trevligt hotell i centrala Herning. Med biljetter, bra boende och bekväma transfers redan ordnat åt dig kan du lugnt luta dig tillbaka på denna studieresa, för att umgås med nya och gamla vänner och inspireras av alla hästar.

Information & Priser

Avresa från Flyinge Kungsgård, Malmö Airport & Malmö Hyllie
Ungefärliga avresetider:
08.00 Flyinge Kungsgård
09.00 Malmö Airport
10.00 Malmö Hyllie
Tiderna är preliminära och kan komma att justeras beroende på besökens tillgänglighet.

Boka resan HÄR!

Vill du ha hjälp att boka anslutande tåg/flyg? Kontakta Equitours på 040-29 88 08 eller info@equitours.se.

Om våra studiebesök

Helgstrand Dressage är ett av världens mest erkända sälj- och träningscenter för dressyrhästar och det ägs och drivs av OS-bronsmedaljören Andreas Helgstrand och hans fru Marianne. Här finns ett toppmodernt rid- och träningscenter med ett 250-tal hästar. Dessutom finns här en välfungerade EU-hingststation med hingstar av den bästa kvaliteten och från de bästa blodlinjerna.

Blue Hors är en ledande europeisk hingststation, med allt under ett tak: hingstar, saluhästar, uppfödning, tävlingsverksamhet och eget utbud av hygienprodukter för hästar, Blue Hors Care. Några av de mest kända är Blue Hors Don Schufro, Blue Hors Hotline, Blue Hors Romanov och Blue Hors Zack.

Bild på Blue Hors hingstkatalog

Hotell Corona 3***
Detta trevliga hotell, med ljusa och enkelt inredda rum, ligger mitt i centrala Herning, endast 15 minuter från Jyske Bank Boxen via bil. Nyrenoverade rum med platt-tv, eget badrum och fritt Wi-Fi. God frukost med ett brett standardutbud.

Paketpris per person
Paketpris SWB PLUS medlem: 3.980 kr
Paketpris SWB AKTIV medlem: 4.480 kr

Inte medlem än? Lös medlemskap HÄR

Allt detta ingår:

 • Busstransport Flyinge/Malmö – Herning t/r
 • Logi 2 nätter i delat dubbelrum på ovan hotell
 • Frukostbuffé
 • Entré & sittplatser till lördag eftermiddag och söndag
 • Studiebesök enligt programmet
 • Alla transporter i turistbuss med chaufför
 • Ciceron Jan-Ove Olsson från SWB
 • Service & reseledare från Equi Tours

Tillkommer/ Frivilliga tillägg:

 • Anslutningar till Flyinge/Malmö t/r
 • Lunch fredag (kan förbeställas – mer info och priser kommer)
 • Välkomstmiddag, ca 350 kr
 • Enkelrumstillägg, 860 kr för hela vistelsen
 • Övriga måltider, dryck och privata utlägg
 • Avbeställningsförsäkring, 6% av resans totalkostnad. (Bokas och betalas i samband med första inbetalning.)

Med på resan finns även representanter för foderleverantören KRAFFT.