fbpx

SWB och Agria bjuder in till ett dressyrsymposium över två dagar med Christoph Hess, Bo Jenå och Jan-Ove Olsson. Aktuella ekipage till Unghäst-VM i dressyr rider programridning under ledning av trion för att slipa på formen inför mästerskapet. Inbjudna ekipage kommer att rida ett dressyrprogram och bli coachade på högsta nivå av Christoph – en ovärderlig erfarenhet och förberedelse inför unghäst-VM  i dressyr som går av stapeln den 8-11 september i Ermelo, Holland.

SWBs PLUS-medlemmar och Agria-kunder är varmt välkomna att följa programridningen på plats eller via Equisport.TV. Vi bjuder dessutom på en lättare lunch båda dagarna som kan avnjutas samtidigt som ni tittar på en clinic med Christoph Hess och framgångsrika ekipage i dressyr.

Föranmälan krävs – länk till anmälan för PLUS-medlemmar och/eller Agria-kunder: https://forms.gle/UAfmZj9B9ZMv6cME9

Datum:
22 augusti med start kl. 9.00 på Flyinge – Startlista
23 augusti med start kl. 9.30 på Strömsholm – Startlista
Länk till sändningen mejlas ut till alla PLUS-medlemmar och för dig som inte har möjlighet att se evenemanget live finns möjlighet att se sändningen i efterhand.

Christoph Hess – Välkänd internationell dressyrdomare, expertkommentator med ett tungt avels- och unghästintresse. Hess har under flera år varit en av huvuddomarna vid tyska Bundeschampionatet och har varit utbildningschef på det Tyska Ridsportförbundet i Warendorf.

Bo Jenå – Internationell dressyrdomare, avelsvärderingsnämndens sportrepresentant i dressyr, A-tränare i dressyr med över 40 års erfarenhet i utbildning av elever och hästar till svår klass. Bo har en gedigen kunskap om den svenska aveln ur ett internationellt perspektiv och brinner för att se svenska ryttare på svenskfödda hästar och har även själv tävlat Grand Prix dressyr.

Jan-Ove Olsson – Flitigt anlitad dressyrtränare i både Sverige och USA, dressyrdomare upp till  Intermediaire och SWB-domare i exteriör och gångarter. Jan-Ove är även svensk lagledare vid unghäst-VM i dressyr, en av Svenska Ridsportförbundets yrkesprovsexaminatorer och avelsrådgivare på uppdrag av SWB. Han brinner för svensk dressyr och besitter stora kunskaper kring både svensk och internationell gångartsavel.

Ökad hästhälsa och hållbarhet är byggstenarna i samarbetet mellan SWB och Agria Djurförsäkring och också grunden för att nå internationell framgång i sporten på lång sikt. Ett led i samarbetet är kompetensutveckling och förberedelser inför unghästmästerskap och däribland unghäst-VM i dressyr som går av stapeln 8-11 september i Ermelo, Holland.

Varmt välkomna!
Hälsar Agria och SWB