fbpx
Måndag 11 mars, 19:00-20:00
Anette Graf är utbildad veterinär med specialistkompetens i hästens sjukdomar. Hon har jobbat på hästavdelningen i Slöinge med ett kort avbrott åren 2011-2014 då hon drev egen hästklinik i Hudiksvall. Hennes huvudsakliga inriktning har varit hältutredningar och ultraljudsdiagnostik. Hon har också jobba mycket med inriktning mot rehab tillsammans med sjukgymnast.
För tre år sedan bytte Anette Graf inriktning och idag jobbar hon som rådgivande expert på Agria. För drygt två år sedan blev hon invald in FEEVAs (en europeisk organisation för hästveterinärer) styrelse där hon också är ordförande i arbetsgruppen för hästvälfärd.

Kvällens ämne handlar just om hästvälfärd. Anette kommer berätta om vad som sker kring olika välfärdsfrågor kopplat till hästen främst i Sverige, men också i Europa. Hon kommer bland annat beröra begrepp som Social License to Operate och hur man som uppfödare kan tänkas beröras av det som sker. Frågor besvaras i slutet av föreläsningen.

Du anmäler dig till föreläsningen här.

Länk till föreläsningen kommer skickas ut till mejladressen du angivit en stund innan. Föreläsningen kommer att spelas in och finnas tillgänglig på SWBs Youtube-kanal i efterhand.

Anette Graf. Foto: Privat