fbpx

Swedish Warmblood Association – SWB – arbetar tillsammans med regionala avelsföreningar för en stark och konkurrenskraftig varmblodsavel i Sverige och för att skapa goda förutsättningar för svenska uppfödare.

SWBs ungdomssektion, ”Ung SWB”, stöttas av medel från Hästnäringens Nationella Stiftelse. Syftet med Ung SWB är att det ska vara en naturlig mötesplats för unga avelsintresserade och verka för att öka avelsintresset och sprida kunskap om svenskfödda hästar, avel och uppfödning. SWB ungdomsverksamhet har ökat mycket de senaste åren och nu söker vi dig som vill fortsätta den positiva utvecklingen tillsammans med ungdomssektionens styrelse. Du kommer vara ansvarig för Ung SWBs medlemmar och aktiviteter och arbeta tätt tillsammans med styrelsen för att utveckla verksamheten ytterligare.

Förutom att du får ansvar för ungdomsverksamheten blir du en del i gänget på SWBs kontor där vi hjälps åt med förekommande arbetsuppgifter. Det kan gälla allt från att svara på medlemmars och kunders frågor över telefon och mejl till att registrera hästägarbyten. När det är dags för evenemang som Bruksprov och SWB Equestrian Weeks är detta något som alla hjälps åt med.

Vi behöver särskilt förstärkning på kommunikationssidan och du kommer vara en del av teamet som arbetar med SWBs synlighet på sociala medier. Vi vill att du har en god skrivförmåga och kan skriva texter till medlemstidning, hemsida, nyhetsbrev, pressreleaser och liknande.

Vi är en liten, tight personalstyrka och för att trivas hos oss krävs det att du är öppen för både stora och små arbetsuppgifter.

Som person är du strukturerad, driven och van vid att ta egna initiativ. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har enkelt för att planera din tid och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du tycker om att komma med nya idéer och trivs i rollen med att leda både små och stora projekt. Uppföljning och analys är en naturlig del av arbetet och det är meriterande om du är van vid enklare budgetarbete och projektrapportering.

För att du ska trivas i tjänsten vill vi att du uppfyller följande:

  • God kunskap och stort engagemang för ridsport och avel genom eget intresse.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och i förekommande fall på engelska.
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom digital marknadsföring och sociala medier.
  • Goda kunskaper i Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads Manager och sökmotorsoptimering.
  • Goda kunskaper i Office-paketet och tidigare erfarenhet av WordPress är meriterande.
  • Erfarenhet av att skapa innehåll för sociala medier, t ex kunskap i Adobe-paketet eller motsvarande är meriterande.
  • Ideellt engagemang och föreningsarbete samt erfarenhet i TDB och AppEquipe är meriterande.

Tjänsten är en ettårig projektanställning och arbetsplatsen är SWBs kontor på Flyinge Kungsgård, resor och helgarbete ingår i viss utsträckning.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV med referenser senast den 10 januari. Ansökan mailas till Josefine Tinglöf, josefine.tinglof@swb.org och elisabet.enblad@swb.org. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum

Frågor om tjänsten besvaras av Josefine, josefine.tinglof@swb.org, 046 – 646 48 eller Elisabet Ernblad, elisabet.ernblad@swb.org, 046 – 646 59.

Foto: Cecilia Hallqvist