fbpx

Torstensons är Sveriges största hästtransportcenter med över 30 års erfarenhet i branschen. Hos Torstensons finns en gedigen kunskap om både hästar och hur de bäst kan transporteras, det gör att Torstensons är en pålitlig partner för den som vill köra sin häst så säkert och så bekvämt som möjligt.

– Vi har också ett antal återförsäljare runt om i landet. Alla har en gedigen kunskap om hästar och ett genuint intresse för dessa fantastiska djur. Vi får många frågor från kunder som vill veta vad som är bäst när de ska transportera just sina hästar och där känner jag mig trygg med att alla som jobbar med oss verkligen kan hjälpa till på ett bra sätt, förklarar Ola Torstenson.

SWB är jätteglada över att kunna erbjuda sina Plus-medlemmar flera förmåner och rabatter via detta samarbete:
– 10% rabatt vid hyra av Theault B-kortslastbilar via renteo.se
– Rabatt vid långtidshyra av Cheval Liberté Touring Country och Sirius S77
– 7 % rabatt vid köp av valfri Cheval Liberté
– 10 % rabatt vid köp av valfri Sirius

Ange ditt medlemsnummer när du köper/bokar din transport eller B-kortslastbil hos Torstensons!

Om Torstensons
Torstensons är en riktig familjeaffär med Ola Torstenson, som en gång startade företaget, som VD. Hustrun Jennie och sönerna Oskar och Joel finns också med i det dagliga arbetet för att ge kunderna bästa möjliga service. Ola tävlade själv till och med Svår hoppning, bland annat på hästar som pappa Olle hade fött upp på gården Dräggesta utanför Västerås. Olle Torstenson var synnerligen delaktig vid bildandet och utvecklingen av Mälardalens Varmblodsklubb och behöll sitt stora intresse för hästar och avel livet ut. Även Jennie har varit med i Mälardalens Varmblodsklubbs styrelse. I dag är det Joel som för tävlingsarvet vidare. 2023 ingick han i det svenska EM-laget för unga ryttare, och nu delar han tiden med att tävla och utveckla sina hästar samt jobba med försäljning och uthyrning av hästtransporter och lastbilar av olika storlekar vid Torstensons filial i Flyinge.

Du hittar all info under Bli medlem och i vår app CardSkipper. Du löser ditt medlemskap hos oss här. Det går bra att lösa ditt nya medlemskap för 2024 från och med november 2023.

Medlemsavgifter 2024
PLUS-medlem
1000kr + avgift till valfri regional förening
PLUS-medlem U25
500kr + avgift till valfri regional förening

AKTIV-medlem
200kr + avgift till valfri regional förening
AKTIV-medlem U25
100kr + avgift till valfri regional förening

Ladda ner CardSkipper – App Store
Ladda ner CardSkipper – Google Play

Varmt välkommen till SWB-familjen!