fbpx

Insamlingen SWB Warm Hearts är ett led i SWBs långsiktiga engagemang i Kronprinsessan Victorias fond. Via fonden kan vi bidra till att barn med funktionsnedsättning eller kronisk sjukdom kan få möjlighet att rida och umgås med hästar. Vi vill att alla ska få chansen att dela vår passion och kärlek till hästarna!

Click here for english version

 

Premiärkväll med Silent Auction

För att fira premiären av SWB Warm Hearts och starta vårt bidrag till  Kronprinsessan Victorias fond ordnar SWB en välgörenhetskväll fredag 12 juli i Falsterbo. Det kommer att bli en härlig och spännande kväll med ett program i SWBs tecken! Vi äter och dricker gott tillsammans, knyter nya kontakter och bidrar samtidigt till SWB Warm Hearts. Kvällen erbjuder en unik upptakt till höstens Elitauktioner då två exklusiva stoföl kommer att auktioneras ut under kvällen på silent auction.

Vill du fira premiären med oss?

När: Fredag 12 juli, 2019, kl 19:00 – 21:30
Var: VIP-loungen vid dressyrbanan, Falsterbo Horse Show

Biljetter köpes via Tickster, 850 kr per kuvert. Max 150 personer – först till kvarn!
Falsterbo-buffé med dessert, 2 glas vin samt kaffe ingår i priset. Baren är öppen för den som önskar.

Kvällens intäkter går till SWB Warm Hearts
200 kr av biljettpriset och 5% på de vinnande buden på Silent Auction går oavkortat till SWB Warm Hearts.

Du behöver inte komma på premiärkvällen för att vara med och bidra, SWB Warm Hearts är redan öppen för gåvor och du hittar insamlingen HÄR.

 Vi presenterar stolt kvällens fantastiska Silent Auction-föl:

Grace (SWB) stoföl e. Secret u. Zoroya (SWB) – Zuidenwind
Uppfödare: Marie Haward

Med Patrik Kittels mästerskapsstjärna Dejas halvsyster som mamma och internationellt toppblod för dressyr på fädernet – kan det bli annat än succé!

 

Uniola af Hagalund (SWB) stoföl e. Cornet Obolensky u. Chakan (SWB) – Kannan
Uppfödare: Hagalunds Sporthästar

Svårklassmeriter och toppförärvaren Kannan på mödernet kombinerat med och det världskända Cornet Obolensky på fädernet – här har vi en framtida världsstjärna i hoppning!

Läs mer om auktionsfölen och auktionsvillkoren här!

 

Varför startar SWB insamlingen SWB Warm Hearts?
Genom att stötta Kronprinsessan Victorias fond bidrar SWB till att barn med funktionsnedsättning eller kronisk sjukdom ska få möjlighet att rida och umgås med hästar. Ridningen är stärkande för balans, styrka, koordination och kondition och samvaron med hästar och stallkamrater bidar till psykiskt välbefinnande.